PÈRGOLES


QUÈ ÉS UNA PÈRGOLA?

Fusiona energia i ombra!


Crea un nou espai al teu jardí i subministra energia per al teu propi consum. D'aquesta manera, obtens el millor de les pèrgoles:

  • Estalvi energètic
  • Resguard climatològic: sol, pluja, vent

A  més, al presentar-se com un element decoratiu més, l'estètica de la façana no es veu afectada, tant si vols instal·lar-ho a un habitatge o estàs valorant els avantatges d'aquesta estructura al teu negoci.


Avantatges

 Disminució de la despesa elèctrica

Una pèrgola amb capacitat per a dos cotxes pot generar, ben ubicada, més de 20kWh diaris. Energia que pot utilitzar-se per al consum elèctric. Aquesta energia per a una casa particular pot suposar un estalvi molt important a la factura elèctrica, que pot veure's reduïda en més del 80%.


 Possibilitat d'ubicar punts de recàrrega de vehícles elèctrics

Això permetrà carregar els vehícles de manera totalment ecològica i sostenible. És una excelent opció econòmica i d'imatge per entitats i particulars compromesos amb el medi ambient.


 Contribuir a la mitigació del canvi climàtic

Una instal·lació capaç de generar una mitja de 20kWh diaris suposa una reducció d'emissions de CO2 a l'atmòsfera de més de 7 tonelades anuals. Això evitarà l'ús de combustibles fòssils com el petroli, el gas i el carbó, principals responsables de l'efecte hivernacle que pateix el nostre planeta. La utilització de les energies renovables evita haver de dependre també de les centrals nuclears, amb el greu problema que representen els tractaments de residus i el possible risc d'una fuga radioactiva.


Tipus de pèrgoles

 Bifacial                                         

 Blacksheet Blanc