AUTOCONSUM FOTOVOLTAIC PER A RESIDENCIALS


Imagina una llar on l'electricitat no és només una necessitat, sinó una font que no esgota recursos i respecta el mediambient. La instal·lació de panells solars és la porta d'entrada a aquesta visió.

Exploraràs no només l'eficiència energètica sinó també com cada panell solar instal·lat és un pas cap a la autosuficiència i la independència energètica. Uneix-te a la revolució solar i descobreix per què és més important que mai fer el canvi cap a un futur més brillant i sostenible per a la teva llar i per al món que compartim.

AVANTATGES

Per què millorar el meu teulat?

Inverteix en el teu futur

Gaudeix del teu estalvi en energia per a coses més importants.

Digues adéu a las factures sorpresa

Oblidat de les sorpreses mensuals a les factures. Amb l'energia solar, saps el que obtens, i això és tranquilitzador.

La independència energètica a les teves mans

Llibertat per utilitzar els teus dispositius elèctrics tranquilament sensen restriccions.

Transforma casa teva en una llar sostenible

Amb la teva energia verda passes a formar part de la solució i no del problema.

F U N C I O N A M E N T  
Amb freqüència trobem que un dels majors inconvenients a l'hora de plantejar-se viure o treballar lluny dels nuclis poblats, és el subministre elèctric. El panells solars fotovoltaics permeten subministrar energia elèctrica amb la llum del sol. Grups completament autònoms, sostenibles i ecològics, poden cobrir les necessitats programades a l'habitatge o intal·lacions aïllades.

Qualsevol edificació que rebi la irradiació solar durant el dia pot beneficiar-se d'aquesta tecnologia. Et permet generar l'energia en el mateix lloc on es necessita, evitant pèrdues en el transport i infraestructures costoses, disfrutant de l'electricitat sense dependre de cap companyia elèctrica.
En aquests llocs actualment han de suplir la falta d'energia amb generadors dièsel, altament contaminants, sorollosos i cars de mantenir. Els dispositius solars fotovoltaics són una excel·lent solució. Són nets, silenciosos, sense fums ni olors i amb un manteniment mínim.


C A S E S    A Ï L L A D E S

DELS NUCLIS POBLATS

Per què Solarcasa?


Et fem un estudi personalitzat i t'assessorarem sobre fotovoltaica


Tramitem tots els permisos i la legalització


T'entreguem la teva instal·lació claus en mà


Estalviaràs en la teva factura de la llum


Podràs monitoritzar la teva producció i consum desde la App


T'oferirem el servei de seguiment i manteniment amb nosaltres

TENS DUBTES?

Preguntes freqüents

Nosaltres utilitzem la factura perquè en aquesta hi consta el consum anual i les corbes mensuals necessàries per a poder fer l’estudi a mida. També podem treure la informació per fer el càlcul de l’amortització. L’adreça ens facilita trobar l’habitatge a Google per poder veure mides, orientacions de la teulada i possibles ombres. Així els tècnics podran fer amb més precisió el disseny de la teva instal·lació. Recorda si tens una adreça una mica confusa a la factura aclarir la ubicació real de la casa.

Una instal·lació fotovoltaica no produeix electricitat si no hi ha corrent a la xarxa. És una qüestió de seguretat. Si la companyia elèctrica està fent tasques de manteniment i els excedents dels panells s’injecten en aquell moment els operadors que treballen poden patir una descàrrega elèctrica. Per això l’inversor para automàticament el sistema fotovoltaic quan no rep corrent del carrer.
Si vull que la meva instal·lació FV continuï funcionant quan falla la xarxa del carrer, hi ha aparells de back up per consums crítics de la casa (nevera i llums, p.ex.) durant un període curt de temps. Aquest sistema de back up per tenir una durada més llarga requereix d’una bateria d’acumulació.
Bateries

Qualsevol ombra que caigui sobre els panells solars (de xemeneies, arbres, edificis propers, fins i tot núvols) pot afectar la producció de tots els panells que estiguin connectats en sèrie. Existeixen solucions per aquest problema. Depenent del cas els tècnics decidiran quin sistema aplicar: optimitzadors, microinversors…

Una instal·lació fotovoltaica per a l’autoconsum es pot legalitzar sense excedents (amb un dispositiu d’injecció 0) o amb compensació d’excedents. En el segon cas, quan la instal·lació ja està legalitzada es pot sol·licitar la compensació en la factura final de cada mes al preu pactat amb la teva comercialitzadora.

Doncs que els excedents sobrants els regales a la companyia. La teva factura tindrà 0 € per energia consumida però encara hauràs de pagar la potència contractada, el lloguer del comptador, i impostos. Això sí, hauràs reduït de manera considerable l’import total!

Algunes companyies comercialitzadores estan oferint als seus clients poder guardar aquests excedents que no s’han pogut compensar en una mena de “guardiola” o “bateria virtual”. Aleshores els mesos d’hivern, quan el dia té menys hores de sol i la teva instal·lació no produeix tant, pots utilitzar el que tens acumulat a la teva bateria virtual. D’altres ofereixen compartir aquests excedents a la segona residència del titular. Tu tries quina opció t’és més convenient.

Sí, segons la població on estigui ubicat l’habitatge l’ajuntament ofereix diferents bonificacions. Cada ajuntament té les seves ordenances fiscals. La majoria fa un descompte del 95% del ICIO, o bé de la Taxa urbanística i també una bonificació en l’impost del IBI.

Hi ha Ajuts del fons europeu del Next Generation per a l’autoconsum i emmagatzematge amb fonts d’energia renovable i també deduccions al IRPF per actuacions que redueixin el consum d’energia primària no renovable. Si vols saber quins estan actius i els requisits per adherir-s’hi posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem.