CARREGADORS V.E.


QUÈ SÓN ELS CARREGADORS DE V.E.?

Punt de càrrega a dos passos de tu!


Els carregadors de V.E. són dispositius dissenyats per carregar el teu cotxe i están preparats per a la conexió V2G (Vehicle to Grid) en el futur.

Tant si ets una empresa, com un centre comercial, una comunitat o un particular, oblida't d'haver de buscar un punt de càrrega en diferents llocs i instal·la't la solució al teu costat.


Avantatges

Control

Pots supervisar i controlar a distància, podent programar sessions de càrrega, rebre notificacions sobre l'estat de càrrega i gestionar els pagaments.

Estalvi

Podràs optimitzar el consum d'energia, podent carregar el V.E. en les tarifes baixes o quan els teus panells solars estiguin generant un excès d'energia.

Integració

Integració amb energies renovables, permetent que al carregar els vehícles es redueixi encara més el seu impacte mediambiental.

Dades

Analitza les dades i optimitza els horaris de càrrega, rep informació sobre el comportament i les tendències de càrrega, entre altres opcions.


  Marques amb què treballem

   


Preguntes freqüents 

Això depèn de la potència que tinguis contractada i dels teus consums en el moment de càrrega, ja que el carregador de V.E. no pot treure més potència de la que la teva companyia de la llum et proporciona, i el consum que tinguis a la casa també s’emportarà una part d’aquesta potència. Per això hi ha molta gent que augmenta la potència contractada de nit per a poder carregar el cotxe més ràpid, en un moment on gairebé no hi ha cap consum i podrà emportar-se tota la potència.

Ara mateix hi ha actiu el pla MOVES III, gestionat per l’Institut Català de l’Energia (ICAEN), oferint ajudes que poden arribar a cobrir un 70% de les despeses de les instal·lacions d’infraestructura de càrrega. A tenir en compte que a les comunitats de veïns es considera com a subvencionable les obres de canalització i reinstal·lació elèctrica necessàries per als punts de recàrrega. Si vols més informació contacta amb nosaltres.

He de demanar permís a la comunitat per instal·lar el meu punt de càrrega a la meva plaça de garatge?

No tens l'obligació de demanar permís a la teva comunitat sempre i quan la plaça de pàrquing no sigui extracomunitària i et connectis al comptador de casa teva. Però sí que s’hauria de notificar la teva intenció d’instal·lar un punt de càrrega de V.E.