TREBALLEM PER AJUDAR-TE A GAUDIR DE L'ENERGIA SOLAR

Som una companyia basada en la sostenibilitat i la generació d'energia,  buscant tant el benefici econòmic com el mediambiental.

ELS NOSTRES VALORS

Per què Solarcasa?

Empresa sostenible

Som una empresa d'impacte energètic positiu. Produïm més energia de la que consumim. Tenim un sistema fotovoltaic propi de 100 kWn instal·lat a la teulada de les nostres oficines.

Productes de valor

L'expressió “qualitat-preu” mai havia estat tan important com en aquest sector, perque sí importa la qualitat vers el preu. Escollim els millors per una raó, justificada i duradera.

Professionals Solarcasa

Comptem amb professionals tècnics propis, que ens permeten oferir un servei més consistent i confiable, assegurant als nostres clients la tranquilitat de saber que el seu projecte està en mans d'experts que comparteixen la nostra visió i compromís.

Proactivitat

La proactivitat no és només un valor, és un compromís que guia cada un dels nostres passos. Estem orgullosos de l'habilitat d'anticipar-nos als problemes i necessitats dels nostres clients.                                                                                                        

Trajectòria en el sector

Comptem amb +13 anys d'experiència en el sector, i ens esforçem per seguir aprenent i creixent, aprofitant la nostra experiència passada per oferir solucions innovadores i resultats excepcionals als nostres clients.

Qualitat


Valorem profundament la satisfacció dels nostres clients i treballem incansablement per superar les seves espectatives. La nostra puntuació de 5 estrelles a Google és un testimoni d'aquest compromís.

Implicació

Estem dedicats a comprendre a fons les necessitats dels nostres clients i a involucrar-nos activament a cada pas del camí per aconseguir les seves metes. Ens considerem més que un proveïdor de serveis; som el teu soci de confiança.

Proximitat

Comptem amb +500 instal·lacions exitoses, on la característica principal que ressalten els nostres clients és la proximitat amb la que són tractats.

VISIÓ 
El nostre objectiu és dissenyar i instal·lar solucions que s'adaptin al màxim a cada client, aconseguint la millor eficiènc​ia i el major estalvi.
MISSIÓ
Volem formar part activa en el desenvolupament d'un model energètic sostenible i respectuós amb el medi ambient, per ser un referent com a empresa, oferint professionalitat i compromís amb els nostres clients.

 

Passa't al Sol, l'energia que mou el món

​DESCOBREIX EL QUE PENSEN DE NOSALTRES

Clients que ja confien


CONSTRUINT JUNTS

Associacions